Se de skønne produkter fra Juuce her.
De er danskproduceret, de er “grønne”, og de er udviklet i samarbejde med prisvindende frisører.
Du kan shoppe produkterne i salonen hos mig, eller på Juuces webshop, hvor du ved at gøre brug af min rabatkode ‘29890830‘ udløser en rabat på DKK 50,- ved køb over DKK 250,-.

SOFTENS

Serien er udviklet til at give ekstra fugt og pleje til naturligt, farvet eller kemisk behandlet hår. Alle produkter i serien er sammensat af planteekstrakter, styrkende proteiner og plejende næringsstoffer, der giver intensiv pleje uden at tynge håret ned.

VOLUME

Serien er designet til at give volumen og styrke til fint hår. Serien indeholder en skøn blanding af kollagen, chitosan og b5-panthenol, der giver styrke og glans. Indeholder planteekstrakter og letvægtscopolymer, der skaber en perfekt balance, så resultatet bliver et fyldigt, beskyttet og plejet hår.

ICE

Serien er udviklet til at genoprette balancen i hovedbunden. Renser i dybden og afhjælper problemer og irritation i hovedbunden. Unik og allergivenlig formular af ingredienser, der giver hovedbunden ro, køler og plejer.

NORDIC BLOND

Serien er udviklet til lyst og gråt hår, samt reflekser. Alle produkter i serien mindsker gullige toner og fremhæver de kolde nuancer. Indeholder en blanding af botaniske olier, styrkende proteiner og violette pigmenter, der giver et naturligt blondt og glansfuldt hår.

STYLING

I denne serie er der taget hensyn til de skandinaviske årstider, så håret altid kan være stylet og beskyttet. Det rigtige stylingprodukt gør det nemmere at skabe et smukt og holdbart resultat. Derfor har Juuce udviklet produkter, så der er et match til alle.

FINISH

Serien sætter prikken over i’et på enhver smuk styling. Serien er skabt, så både hold, fleksibilitet, glans og volumen kan opnås enkelt og hurtigt. Det eneste, der kan være svært, er at vælge.

flowers Calendula officinalis